مهمانی شاد

مهمانی شاد

مهمانی شاد

مهمانی شاد

ما هرآنچه که درباره برگزاری یک مهمانی شاد باشد را به شما عرضه می کنیمم

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

به گزارش دنکوک به نقل از اخبار رسمی، در قدیم برای مهمانی‌ها و جشن‌ها رسم بر این بود که برای پذیرایی از مهمان‌ها زیاد سراغ قرتی بازی نمی‌رفتند، خیلی خودمانی و راحت،  با شیرینی زبان که بورس مجالس و مهمانی‌ها بود از میهمانان استقبال می‌کردند و نهایتا شربت آب پرتقالی کنارش می‌گذاشتند و برای شام هم از ساندویچ‌های کالباس استفاده می‌کردند. البته از نوع مارتادلاش که الان هم می‌توان به سختی پیدایش کرد.

یواش یواش با گذشت زمان که مهمانی‌های دورهمی بیشتر شد و مردم باکلاس‌تر شدند و مردم چشم و گوششان باز شد، سلیقه عمومی عوض شد، البته دسترسی به شبکه‌های اجتماعی و همین‌طور ماهواره‌ها نیز در این تغییر ذائقه افراد بی تاثیر نبوده است. در این نوشته به جوانب فینگرفود پرداخته و انواع و اقسام فینگر فود بررسی می‌شود.

جشن‌ها و مهمانی‌های مختلف مثل جشن تولد کودک، جشن تولد بزرگسالان، جشن‌های سالگرد ازدواج و … جز جشن‌هایی هستند که بیشترین کاربرد را دارند.  غذای فوری یا مزه یا حتی غذای بند انگشتی نیز از اسم‌ها و عنوان‌های دیگری هستند که به این غذاها گفته می‌شود، ولی بیشتر به همان نام فینگر فود جا افتاده‌اند و شناخته می‌شوند.

فینگر فود به اصطلاح به کلیه غذاهایی که بدون نیاز به قاشق و چنگال آن را بشود خورد و البته طبق نام فینگر فود به غذاهایی که با انگشت آن را می‌خورند، گفته می‌شود،  تعریفی کلی که می‌توان به کلی غذای دیگر تعمیمش داد. در اینجا از جوانب مختلف انواع فینگر فود بررسی می‌شود.

آنقدر تنوع و خلاقیت در فینگر فودها زیاد شده است که حتی می‌توان غذاهایی که فکرش را هم نمی‌کنید به صورت فینگر فود خورد، از قرمه سبزی و قیمه و باقالی پلو با گوشت که غذاهای اصیل ایرانی هستند بگیر تا غذاهای فرنگی .

ولی این نکته مهم را باید به خاطر داشت که سفارش فینگر فود به هیچ وجه جایگزین غذای اصلی نخواهد شد، مگر اینکه مهمانی به صرف شام و نهار نباشد.

کاربرد فینگر فود

کاربردهای فینگر فود چیست؟ در کجاها باید فینگر فود استفاده کرد و در کجاها پیشنهاد نمی‌شود، فینگر فود به علت کوچک بودن، وعده غذایی کاملی محسوب نمی‌شوند و دفر مهمانی‌ها و مراسم از آن استفاده می‌شود، همچنین یکی از نقاط جالب توجه در فینگر فودها که به گسترش آنها کمک کرده است، جمع طعم‌ها و مزه‌های گوناگون در یک سبد غذایی است، همچنین فینگر فود را به عنوان پیش غذا می‌توان در طعم‌های مختلف سرو کرد. مهمان خیلی راحت می‌تواند طعم‌های گوناگونی را تست کند، مثلا هم کوکو سبزی بخورد هم همبرگر، هم هات‌داگ و...

تاریخچه پیدایش فینگر فود

در ایران استفاده از فینگر فود ۵۰ -۶۰ سالعقب‌تر از دنیا است، عده‌ای تاریخچه پیدایش فینگر فود را از ابتدای پیدایش بشر می‌دانند که بشر مجبور بوده است غذاها را با دست بخورد ولی به فینگر فود به معنایی که الان وجود دارد از ۱۹۳۰ در آمریکا و با رونق و پیدایش کافه‌ها شدت گرفت یعنی تقریبا ۹۰ سال پیش. در این زمان کافه‌ها تصمیم گرفتند به جای سرو غذای کامل فینگرفودهایی در غالب و طعم‌های مختلف درست کنند و به دست ملت بدهند، البته در کشور ایران نیز اصطلاحات دیگری مثل لقمه گرفتن یا بلله یا حتی سمبوسه جنوبی خودمان وجود داشت که همه به نوعی فینگر فود محسوب می‌شدند.

فینگر فود در سایر ملل

در فرانسه نیز همزمان با رونق کافه‌ها فینگر فودها نیز رونق گرفتند و به آن کاناپه به معنی استراحت یا محل استراحت گفته می‌شود که این کاناپه‌ها در طرح‌ها و طعم‌های گوناگون درست می‌شوند و بسیار هم خوشمزه هستند.

کاناپه معمولاً متشکل از یک قطعه نان نازک تست شده و یا سرخ شده است که روی آن با مواد مختلف پر شده و به معنای غذایی است که روی نان استراحت می‌کند. با گذشت زمان، کاناپه واژه‌ای شده که به طور گسترده به تمام غذاهای کوچکی اطلاق شده که در مهمانی‌ها سرو می‌شود.

در آمریکا و کشورهای انگلیسی زبان به نام همان فینگر فود شناخته می‌شوند و در حال حاضر نیز بسیاری از رستوران‌های معروف و زنجیره‌ای دارای غذاهای فینگر فود هستند.

در ایران نیز از دیرباز فینگر فود نه به این شکلی که الان مرسوم است وجود داشته است.

دسته بندی‌های فینگر فود

فینگر فود ویژه  گوشتخواران:

گوشتخواران معمولا حساسیت خاصی ندارند و  خوراکی‌هایی که گیاه خواران می‌خورند را هم مصرف می‌کنند، هر فینگر فودی که شامل گوشت مرغ، ماهی، گاو و گوسفند باشد جز این بخش به حساب می‌آید و برای تمام مهمانی‌ها مناسب است. همبرگرها، سمبوسه‌های گوشتی، سوشی‌ها، هات داگ‌ها و …. همه جز این دسته به حساب می‌آیند.

فینگر فود ویژه کودکان:

زمانی مهمانی می‌گرید که مهمانان شما کودکان هستند، باید در این مورد دقت بیشتری به خرج داد و فینگر فودهای مخصوص کودکان را انتخاب کرد و بیشتر شامل فینگرفودهای فست فودی یا فینگر فودهایی هستند که درآن شکلات و شیرینی به کار رفته است. مطمئنا کودکان دوست ندارند مثلا غذاهای خاص یا سنتی ایرانی را بخورند و ترجیح می‌دهند حالا که کسی زیاد با‌ آ«ها کاری ندارد سراغ فینگر فودها بروند.

فینگر فود ویژه گیاهخواران:

گیاهخواران از غذاهایی که در آن به هر نحوی گوشت به کار رفته باشد استقبال نمی‌کنند و هیچ چیز بد تر از مواجه شدن یک گیاهخوار با سینی غذاهای حاوی گوشت نیست. برای همین پیشنهاد سینی ویژه گیاهخواران داده می‌شود. تنوع خیلی زیادی از فینگر فودهای گیاهی هم وجود دارد، مثل سمبوسه‌های سیب زمینی، کوکو سیب زمینی، الویه و خیلی غذاهای دیگر که در آن گوشت هیچ حیوان زنده‌ای به کار نرفته باشد.

فینگر فود خام گیاهخواران:

این گروه غذایی همیشه جز سخت‌ترین گروه‌های غذایی هستند. چون نه غذای گوشتی می‌خورند نه غذای پخته غیر گوشتی، فقط غذای خام می‌خورند، برای این دسته می‌شود به میوه‌جات و سبزیجات اشاره کرد.


منبع : https://news.akhbarrasmi.com/news/13971111344558911/%D9%86%D9%82%D8%B4-%D9%81%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%B1%D9%81%D9%88%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7/

  • مدیر وبلاگ
جامبوشلز یا پاستای صدفی یک غذای خوشمزه و بسیار مناسب به خصوص برای تولد ها و مهمانی‌ها است.

مواد لازم

۱ عدد پیاز نگینی خرد شده

۱ حبه سیر

یک‌دوم ساقه کرفس (ریز خرد شده)

یک‌دوم عدد فلفل دلمه‌ای (ریز خرد شده)

۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری آویشن

۱ عدد گوجه فرنگی (خرد شده)

۱۵۰ گرم پنیر خامه‌ای

نمک و فلفل به مقدار لازم

جامبوشلز پخته و آبکش شده

۱۰۰ گرم پنیر گودا (رنده شده)

۱ قاشق سوپ‌خوری جعفری (ریز خرد شده)

 

طرز تهیه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. سیر، کرفس و فلفل دلمه‌ای را هم ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. بعد از این که گوشت کمی تغییر رنگ داد، آویشن را اضافه کنید. گوجه را خرد کنید و مجددا به هم زدن ادامه دهید.

در ادامه پنیر خامه‌ای ویلی را با نمک و فلفل اضافه کنید و حدود یک تا ۲ دقیقه مواد را هم بزنید.

یک قابلمه را پر از آب کنید و جامبوشلزها را مطابق دستورالعمل روی بسته پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

بعد از این که مواد و جامبوشلزها کمی خنک شد، مایه را داخل تک تک جامبوشلزها پر کرده و داخل یک ظرف مناسب بچینید. پنیر رنده شده و جعفری خرد شده را روی تمام جامبوشلزها بریزید و ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. جامبوشلز ویلی آماده است آن را از فر بیرون آورده و نوش جان کنید.

منبع: رکنا

  • مدیر وبلاگ

به گزارش دنکوک به نقل از برترین‌ها: فینگرفود همانطور که از نامش پیداست به معنای غذایی است که بتوان با دست (انگشتان) خورد و این برخلاف غذا‌های عادی است که با چنگال، قاشق، چاقو و یا حتی چاپستیک (قاشق ژاپنی) خورده می‌شود. فینگرفود لقمه‌های کوچک و جمع و جور غذا هستند که برای مهمانی‌های دور همی که بیشتر افراد مشغول بازی و گفتگو هستند و نمی‌توانند دور یک میز یا سفره جمع شوند خیلی خوب است مثل وقتی که همه دارند فوتبال دستی بازی می‌کنند.

فینگرفود‌ها انواع مختلفی دارند و در فرهنگ غربی بیشتر یک نوع پیش غذا و باز کننده اشتها است و گاهی هم پیشواز وعده اصلی. در این کشور‌ها انواع روش های سفارش فینگر فود وجود دارد از سیب زمینی تنوری گرفته تا تا بال‌های کبابی یا انواع شیرینی‌های کوچک و یا تکه‌های کوچک پیتزا. ماست و چیپس و چوب شور و سس شکلات نمونه‌هایی از فینگر فود هستند که اغلب ما تجربه استفاده از آن را داشته‌ایم. ما در این مطلب قصد داریم چند نوع فیگرفود متنوع و البته با موادی ارزان قیمت که با بودجه شما هم متناسب باشد، معرفی کنیم.


کدو سبز سوخاری در فر با دیپ پستوی ماست

مواد لازم:

  • کدو سبز: ۱ عدد متوسط
  • آرد گندم کامل: ۲/۳ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد بزرگ
  • خرده نان: ۳/۴ پیمانه
  • پاپریکا: ۳/۴ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری، تازه آسیاب شده
  • روغن زیتون: برای اسپری کردن

مواد لازم برای تهیه سس:

  • ماست یونانی بدون چربی: ۱/۲ پیمانه
  • پستوی ریحان: ۳ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۸ قلشق چایخوری

طرز تهیه کدوی سوخاری:

۱. فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سلسیوس) گرم کنید. کف یک سینی بزرگ فر را با فویل بپوشانید و یک توری را بالای سینی فر بگذارید. توری را با اسپری آشپزی، چرب کنید. (می‌توانید از توری خنک کننده شیرینی پزی استفاده کنید).

۲. کدو سبز را به تکه‌هایی به ارتفاع ۷/۵ سانت و ضخامت ۱/۴ اینچ (۱/۲ سانتی متر) برش بزنید.

۳. آرد را داخل یک کاسه متوسط بریزید. تخم مرغ را در کاسه دیگری بهم زده. در کاسه سوم خرده نان، پاپریکا، نمک و فلفل را مخلوط کنید.

۴. هر بار چند تکه کدو را بردارید ابتدا در آرد بزنید، تکان دهید تا اضافه آن ریخته شود. بعد آن را در تخم مرغ غوطه ور کنید، در انتها در خرده نان بزنید تا روی آن را به طور کامل بپوشاند.

۵. قطعات کدو سبز را روی توری آماده شده به صورت یک لایه بگذارید. این کار را با سایر برش‌های کدو انجام دهید.

۶. کمی روی آن‌ها را با اسپری آشپزی چرب کنید.

۷. کدو‌ها را در فر بپزید تا زمانی که کدو ترد و قهوه‌ای شود یعنی حدود ۱۵ دقیقه.

۸. پس از خارج کردن از فر بلافاصله با سس دیپ سرو کنید.

طرز تهیه سس:

۱. در یک کاسه کوچک، ماست، پستو و نمک را مخلوط کنید.

منبع: cookincanuck

لقمه‌های موس شکلات با توت فرنگی

همانطور که گفتیم فینگرفود لزوما یک پیش غذا نیست بلکه گاهی هم شیرینی است که برای میان وعده بسیار مناسب است. این فینگرفود بهاری بخاطر رنگ‌های جذاب مورد علاقه کودکان هم خواهد بود.

مواد لازم:

  • شکلات نیمه شیرین ذوب شده: ۵۵ گرم
  • خامه قنادی: ۱ تا ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • کراکر: ۲۴ عدد
  • توت فرنگی برش زده: ۱۲ عدد
  • برگ‌های کوچک نعناع: ۲۴ عدد

طرز تهیه:

۱. شکلات ذوب شده و ۱/۲ پیمانه خامه زده شده را هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شود. باقیمانده خامه را در آن بریزید و مخلوط کنید.

۲. ماسوره ستاره‌ای را روی قیف خامه زنی بگذارید، مواد کرم را در کیسه خامه (قیف) بریزید. روی هر یک از کراکر‌ها مقداری کرم بریزید.

۳. روی کرم، توت فرنگی و یک برگ نعناع بگذارید.

نکته

اگر قیف خامه زنی ندارید می‌توانید مخلوط را درون یک کیسه پلاستیکی ضخیم ریخته و یک گوشه آن را سوراخ کنید.

منبع: theadventurebite

کباب میوه و پنیر

مواد لازم:

  • ماست وانیلی: ۱ پیمانه
  • خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
  • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • توت فرنگی تازه: ۲ پیمانه، دو نیم شده
  • انگور سبز: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • پنیر چدار: ۲۲۰ گرم

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن دیپ، چهار ماده اول را با هم ترکیب کنید. ۱۲ سیخ چوبی بردارید و به ترتیب روی آن‌ها انگور، توت فرنگی و مکعب‌های پنیر را بگذارید. بهتر است روی هر سیخ یک تکه پنیر، دو نیمه توت فرنگی و حداقل چهار حبه انگور باشد.

۲. برای سرو کردن هر بار آن‌ها را در دیپ زده و میل کنید.

منبع:tasteofhome

رول کالباس و پنیر با طعم ترش

مواد لازم:

  • پنیر خامه‌ای: ۱ پاکت یا ۲۲۰ گرم
  • جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق چایخوری
  • کرفس خشک شده: ۲ قاشق چایخوری، قطعات ریز و نه پودر
  • سس خردل: ۲ قاشق چایخوری
  • آب لیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • زغال اخته خشک یا زرشک: ۱/۲ پیمانه
  • پیازچه: ۲ عدد خرد شده
  • نان نازک: ۵ عدد (نان لواش مناسب است)
  • ژامبون: ۴۵۰ گرم
  • پنیر سوئیسی: ۴۵۰ گرم ورقه شده

طرز تهیه:

۱. در یک کاسه کوچک، ۷ ماده اول را با هم ترکیب کنید تا زمانی که خوب با هم مخلوط شوند. زغال اخته و پیازچه را داخل آن بریزید. این مواد را روی نان‌ها پهن کنید. در ادامه یک لایه ژامبون و سپس یک لایه پنیر بگذارید. نان‌ها را خیلی محکم رول کنید. رول‌های نان را سلفون کشیده و در یخچال بگذارید. بگذارید حدود یک ساعت در یخچال بماند.

۲. قبل از سرو کردن، سلفون را برداشته و آن‌ها را بصورت حلقه‌ای برش بزنید.



  • مدیر وبلاگ