طرز تهیه کراکت مرغ
کراکت مرغ غذای شیک و خوشمزه ای است که میتوانید به عنوان فینگر فود در مهمانی ها سرو کنید یا به عنوان یک وعده غذایی هیجان انگیز و خوشمزه برای خود و خانواده تان تهیه کنید.
مواد لازم برای کراکت مرغ
مرغ ۱ عدد (حدود ۱ کیلو)
سس بشامل ۱ پیمانه
قارچ ۵۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
کره ۶۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
پودر نان ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور تهیه کراکت مرغ
ابتدا مرغ را تمیز کنید و بشویید. نصف لیوان آب را به همراه یک عدد پیاز خرد شده و یکی دو ساقه کرفس خرد شده یا یک دسته کوچک جعفری خرد شده روی شعله گاز بگذارید و مرغ را داخل آب قرار دهید تا بپزد. وقتی مرغ پخته شد باید تنها یکی دو قاشق از آب در قابلمه باقی مانده باشد.
اجازه بدهید مرغ کاملا خنک شود. آب مرغ را از صافی رد کنید و استخوانها را از آب مرغ جدا کنید. مرغ خنک شده را چرخ کنید.
قارچ را بشویید، خرد کنید و در ۵۰ گرم کره سرخ کنید. حال، آب مرغ را با سس بشامل مخلوط کنید و سه عدد زرده تخم مرغ را هم با آنها مخلوط نمایید. سپس، مرغ چرخ شده و قارچ و جعفری را به سس اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با هم مخلوط نمایید. مایه باید به صورت خمیر نسبتاً سفتی در بیاید.
گلولههایی به اندازه یک تخم مرغ از مایه جدا کنید. روی میز پودر نان خشک بپاشید و گلولهها را روی پودر نان بغلتانید تا به شکل استوانهای به کلفتی انگشت درآید. حال به طول سه تا چهار سانتیمتر برش بزنید. ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ را با کمی فلفل و نمک مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
پس از غلتاندن کراکتها در پودر نان، آنها را به تخم مرغ هم زده آغشته کنید و در روغن داغ سرخ نمایید تا طلایی رنگ شوند. کراکتها را با کفگیر از روغن خارج کنید و در دیس بچینید و اطرافش را با سبزیجات تزیین کنید. کراکت مرغ را همراه با سس کچاپ یا سس انبه سرو کنید.
نکته: اگر مایه شل بود، کمی پودر نان خشک به آن اضافه کنید.
جهت سفارش فینگر فود کلیک کنید.
منبع: